Novi Sad
22.03.2012.
10:08 > 15:51
Predsednik novosadskog Sindikata srpske policije Nenad Ljubišić ocenio je video-nadzor u Novom Sadu kojim se gradski čelnici na sva usta hvale potpuno promašenom investicijom.
  • p

    23.03.2012 03:02
    Lupa bubanj zveci zvecka
    Sinisa Bubnjevic je clan Gradskog veca za saobracaj i to je sve. Koji crni ministar za saobracaj bilo bi to vise nego zalosno mada je i ovako vec zalosno da zalosnije nemoze biti. I opet Beograd. Nije nama kriv Beograd nego ovakvi kao ovaj "ministar". Policija je 100% u pravu kamere su sranje.
  • Kamerman

    22.03.2012 22:43
    Ovde se moze videti koliko su kamere kvalitetne:
    http://www.youtube.com/watch?v=kjrsaVxR6Aw
    Sa pravom se gradjani pitaju za sta su izdvajali mesecnu naknadu za video nadzor. Prava adresa na koju se trebaju uputiti pitanja je direktor Informatike Zoran Delic.
  • batistuta

    22.03.2012 17:45
    pitanje za obe njuške
    Ko ste vi?Šta vi radite u životu?Koja je vaša radna biografija?Pitanje kako za ovog sa slike tako i za ovog iz gradske vlade.
  • :)

    22.03.2012 15:39
    лепо од вас што сте нам ово рекли, сад можемо да правимо џумбус :)
  • pouzdano

    22.03.2012 14:40
    Kamere ne samo da mogu da snime registarske tablice, vec je sistem opremljen programom koji autodetektuje pocinice kaznenih dela u saobracaju. Sve je to grad dao policiji a zasto oni to ne koriste to je vec neko drugo pitanje? Pocela je predizborna kampanja.....
  • Uzas

    22.03.2012 14:20
    Ja ne razumem policiju, pa kako vas nije sramota!? Uopste me ne cudi sto su kamere lose, nisam ni ocekivao da ce biti dobre, ali da peru usta kako se iz gradskog budzeta (citaj od Novosadjana) ne izdvaja dovoljno za njih!!! Ej, pa idi u Beograd pa tamo Dacicu po glavi s... a ne po nama. Imate najbolju opremu, koju ste dobili od nasih novaca, isterate skutere i motore koje ste dobili od nas, izgledaate kao da ste policija Nice i Monaka, a ne NS i sad nesto pametujete. Strasno kakav bezobrazluk!
  • Lazica

    22.03.2012 13:49
    SKANDAL
    Ovo je skandal. Likovi ne samo što lažu, nego direktno rade u kampanji za nacoše. Primiču nam se Dveri i zveri, Toma Nikolić šuruje sa Orbanom da u Vojvodini dignu nacionalizam do panja, policajci koji za to navijaju drže pres-konferencije... Užas.
  • 22.03.2012 13:47
    Добро јутро Полицијо и лаку ноћ Нови Саде.
    Камере нису јуче набављене да би баш сада ово било темпирано, него, и ви на одговорност зато што сте знали шта је урађено, а ћутали до сада, исто као и они који су узели проценат.
    Зар није прикривање кривичног дела, само по себи кривично дело?
    Зар ви нисте у служби одбране Закона кога призивате како вам кад одговара?
    Да није проблем у нечем већем од видео надзора? Колико знам ћути се о саобраћајки на пешачком код Париске комуне, којом приликом је једна жена изгубила живот, а сведоци постоје који су видели возача како напушта место несреће?
    Да ли вам је душа толико проклета да ћутите и када вас гробови опомињу?

    Надам се да ћете од Ђурђевдана и ви правити друштво таквим ликовима које закон не дотиче, али овај пут са друге стране решетака.
    Свима нама, обичнима, нормалнима, пуно среће, а свима њима баш како су и заслужили!
  • 22.03.2012 13:35
    zašto gospodin Bubnjević ne pokaže snimke kamera. Ako koza laže, rog ne laže. Prosta stvar.
    Koliko je video nadzor pouzdan meni govori i to da se i dalje besomučno kradu poklopci sa šahtova i stubova rasvete.
    Tako da što se konkretne stvari tiče ja više verujem pandurima nego partijskim drugovima.

    A daleko od toga da su panduri cveće
  • jaaa

    22.03.2012 13:34
    Sad mi je jasno zašto smo kroz objedinjenu naplatu plaćali oko 45.000 evra mesečno za "Novi Sad bezbedan grad". Trebalo je platiti nekoga da briše maglu sa sočiva danju, a da ih osvetljava noću!
  • Euro neuro

    22.03.2012 12:26
    rešenje je jednostavno....
    Pod hitno smanjiti plate policiji i kupiti za tu razliku kvalitetnije kamere. Da li su to članovi onog sindikata policije koji traže zabranu skupa koji se bori za osnovna ljudska prava jedne manjinske zajednice? Da li je to isti onaj sindikat koji izdaje zajednička saopštenja sa Dverima? Da li je to sindikat one iste policije koja je okrvarila ruke o sopstveni narod u predpetooktabarskom periodu? Ne znam čime su zaslužili da se njihova saopštenja prenose u javnosti?
  • ZoranNS

    22.03.2012 12:17
    Policija i politika
    Sindikat dobro zna ko finansira policiju, ko im daje ili ne daje dovoljno, a kako rade za ono što dobijaju i o tome bi se moglo razgovarati. Sindikat se uključio u izbornu kampanju, još samo da kažu ko bi im više odgovarao i da znamo sve. U ostalom ako novi sad nije bezbedan grad, šta će nam policija, kamere ne valjaju ali oni valjaju.
  • limanac

    22.03.2012 11:58
    koga briga?
    Koga briga za kamere? Pare su bratski podeljene.
  • Taman su poslužile za slikanje

    22.03.2012 11:50
    Smešak nema cenu
    Kamere su taman poslužile za slikanje i smešak gradomačelnika i to je to ako ste očekivali da one zaista rade onda se grdno varate (da je hteo nešto ozbiljno a ne jeftine poene onda bi postojala neka detaljnija studija izvdljivosti, a ne ovako razbacane i totalno ne finkcionalne). Kamerice su jednostavno poslužile svrsi tj foto sešnu, a vi sad vidite šta ćete sa njima dalje da radite.
  • 22.03.2012 11:46
    Alooooo
    Pa Bubnjević je stručniji za kamere - ipak je on neki fotograf, nego što je stručan za kamere! Drugo, ovaj Ljubišić je čekao izborne dane da kaže ono što svi vidimo odavno. Pitanje za njega: da li je tu zamerku tek sada uvideo ili se ona mogla pretpostaviti još kad je prvih nekoliko ugradjeno? Treće - da vidimo kako vetar duva: za vreme čijeg mandata je počela akcija: Novi Sad-bezbedan grad? Zbog radikala imamo aferu sa autobuskom stanicom, demokrate su trošile nenamenski naš novac. URS je ovako ili onako učestvovao u vlasti baš kao i LSV, SPS,SNS (bivši radikali)i DSS. Mislite li da je vreme za nešto sasvim novo? Ja da!
  • Irena

    22.03.2012 11:04
    Promašene ideje plaćaju građani
    Bubnjevi je baš ekspert za kamere ko i Rodni Pvličić!
  • 22.03.2012 10:51
    S O Sa
    Pa kad Bubnjevic(i)rade,oni se i ugrade! Brzo prodju 4 god mandata,trba se obezbediti za ceo zivot! Zato su to kamerice,a ne kamere,a i vi,kao da to do sada niste znali???
  • -

    22.03.2012 10:44
    -
    to smo svi znali...osim aktivista.

    ovakva je situacija sa kamerama da bi nekoliko gradskih kriminalaca koji su ujedno dousnici i pioniri udbe bilo nedirnuto.

    uostalom, sta se zale nama? goni odgovorne na robiju zbog pronevere i prevare
  • Nik Sloter

    22.03.2012 10:41
    Kako god okrenes,i jedni i drugi su ista bagra,samo kukanje i opravdanja,novosadjani su odavno prestali biti bezbedni,divlji divlji zapad je ovaj grad,nista drugo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna